Dr. Earcleaner is trending op TikTok

Vrij kort geleden is Dr. Earcleaner begonnen met een Campagne op TikTok. Daarmee hoopte we nog meer mensen te bereiken en dat is gelukt! ongeveer 10.000 nieuwe mensen zijn bekend geraakt met Dr. Earcleaner en de bestellingen komen nog steeds binnen.

De komende periode zullen we deze campagne voort blijven zetten op TikTok. Wellicht gaan we binnenkort ook live op Instagram. Eerder heeft Dr. Earcleaner al advertenties gedraaid op Instagram, maar nog nooit met het succes dat we nu behaald hebben. Nadat de campagne op TikTok is afgelopen gaan we grondig de data analyseren zodat we dezelfde resultaten kunnen behalen op andere platforms.

TikTok is een rijzend succes onder jongeren, maar ook steeds meer mensen van alle leeftijdscategorieën melden zich aan op het platform. De drijfveer achter dit enorme succes ligt grotendeels in het concept van TikTok. Een platform waarop gebruikers extreem snel gepersonaliseerde content krijgen voorgeschoteld en met een enkele swipe doorvegen naar het volgende filmpje!

 

Back to blog